Contactpagina Alhako

Written by Alhako on . Posted in info-algemeen

Waar kunt u ons vinden?

Op onderstaande kaart vindt u onze lokatie.

Voer onderaan, bij "From address:" uw vertrekadres in ( bijvoorbeeld "hoofdstraat 12, weert" ) om de route naar Alhako te laten berekenen en klik daarna op de knop "Get directions".

 

 

Over Alhako

Written by Alhako on . Posted in info-algemeen

Eigenaren: Dhr. W Beljaars, Dhr. J. Weekers, Dhr. H.van Houts.
Alhako B.V. is opgericht in 1980 te Soerendonk: 1 jaar gevestigd in Soerendonk en daarna verhuisd naar de Industrieweg te Stramproy.
In 1984 heeft men een bedrijfspand gebouwd aan de Hoverveld te Stramproy, wat tot op heden de bedrijfslokatie is. 

Heden ca. 40 medewerkers.
Omzet: 8 miljoen Euro per jaar. 

Alhako B.V. produceert aluminium raamkozijnen en deurkozijnen, aluminium vliesgevels, hefschuifpuien, etc. voor de utiliteitsbouw; zowel voor nieuwbouw als renovatie.
Alhako B.V. werkt verreweg het grootste gedeelte voor aannemers, architecten, stichtingen.

Alhako B.V. levert en monteert compleet inclusief glas.  
Werkgebied: hoofdzakelijk ten zuiden van de lijn Breda-Arnhem.

Met een imposante referentielijst is Alhako te Stramproy/Weert een bekende naam in de wereld van de architectuur.
Als gerenommeerd bedrijf in het fabriceren en monteren van aluminium kozijnen, ramen deuren en vliesgevels voor de utiliteitsbouw is Alhako een graag genoemde naam in menig bestek van de architecten.

Het bedrijf onderscheidt zich enerzijds door een grote flexibiliteit en anderzijds door een hoge mate van vakmanschap: dit met name op het gebied van aansluitingen van de aluminium puien op bouwkundige delen.
Bij Alhako is vrijwel alles mogelijk op het gebied van aluminium kozijnen en vliesgevels.

De diverse systemen worden in eigen fabriek naar de wensen en ontwerpen van de architect gemaakt. Daarnaast heeft Alhako een eigen coat afdeling waar ze de profielen, die in brute uitvoering en op standaard handelslengte geleverd worden, zelf op kleur coaten. Met name hieraan dankt Alhako haar flexibiliteit en duurzaamheid. 

Referenties

Written by Alhako on . Posted in info-algemeen

Alhako's vakmanschap, gedrevenheid en focus op kwaliteit en klantgerichtheid hebben geresulteerd in een bijna onuitputtelijke lijst van tevreden klanten. Of het nu een klein of groot bedrijf of instelling betreft: telkens weer weet Alhako met een prima prijs-kwaliteitverhouding de klant voor zich te winnen.

Dit resulteert in een uitgebreide referentielijst van klanten verspreid over het volledige zuidelijke deel van Nederland.

Klik op onderstaande knop om de referentielijst te bekijken:

 

Open Referentielijst

Keurmerken

Written by Alhako on . Posted in info-algemeen

Vanuit bouw-, beveiligings- en wettelijke regelgeving worden allerhande kwaliteitsverplichtingen opgelegd aan het bedrijfsleven. Vanuit het kwaliteitsstreven van Alhako heeft men de nodige inspanningen verricht om aan alle toonaangevende keurmerken en certificeringen te voldoen.

Dit heeft geleid tot onderstaande lijst van keurmerken en certificeringen:


logo SKG     logo Komo

Het SKG certificaat laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt.

Het KOMO certificaat is gericht op de kwaliteit van producten, processen én bedrijfsvoering voor bouwproducten, bouwelementen en bouwstoffen. Het KOMO certificaat geeft de zekerheid dat product en dienst voldoen aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de kwaliteitseisen van de markt.

www.skg.nl

Open KOMO Certificaat


logo VMRG

De VMRG is als vertegenwoordiger van de branche mede verantwoordelijk voor het goed produceren en installeren van aluminium en staal in gevels. Het VMRG-keurmerk is het meest complete keurmerk voor aluminium en staal.

www.vmrg.nl

Open VMRG Keurmerk


logo VCA

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). De VCA is een meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, in de bouw, metaal, installatie- en transportsector.

www.ebncertification.nl

Open VCA Certificaat


More Articles...